icon 1968244 960 720

 

CASES

SCANNING BLEV MIN REDNING

 

 

 

   

 2013

 

23 årig ung mand får en Thermografisk vurdering grundet hævede lymfer på halsen.

Asymmetrisk termisk aktivitet bemærkes nederst foran på halsen i højre side (skjoldbruskkirtlen).

Dette er i overensstemmelse med en vis grad af inflammation eller en vaskulær aktivitet kan ikke udelukkes.

Yderligere vurdering såsom kirurisk indgreb om muligt anbefales.

I højre Carotis værdsættes en grad af systemisk inflammation /forhøjet infektionstal CRP

DISKUSSION:

Termografering kan ikke give en endelig vurdering/diagnose; men resultatet er vedrørende en smitsom sygdom eller eventuelt en neoplastisk proces(- en biologisk proces, hvor celler reproducere ukontrolleret. Hvis de nye celler forbliver samlet i en klynge – siges tumoren at være godartede, men hvis dets celler har evnen til at invadere omgivende væv siges tumoren at være ondartede, eller kræft).

Skjoldbruskirtlen fjernes helt – grundet kræft i højre side.

 

 

 

  hjertebrug

2014 

 

Neoplastisk proces

60 årig mand - uden symptomer får en Thermografisk vurdering.

Hypotermisk asymmetri bemærkes langs venstre bryst og kan vedrøre en vis grad af nuværende underliggende hjerte forstyrrelse. Yderligere undersøgelser anbefales i overværelse af suggestive symptomer eller positive risikofaktorer.

CT- scanning viste en forkalkning i venstre kranspulsåre.

 

 

  

2015 

 

58 årig kvinde – Thermografisk  vurdering af tænder.

Der er et fokus af hypertermi ved den nedre kæbe, højre side af munden, som bør klinisk korreleret med dental eller periodontal inflammation, som synes at have lymfedræning mod submental lymfeknuder.

Røntgen viser en tandrodsbetændelse.

 

 

MIT TILFÆLDE ER IKKE ENESTÅENDE

 

Jeg er 59 år gammel og havde absolut ingen symptomer og da slet ikke omkring hjertet- da jeg lod mig overtale til en Full Body Scan med Medicinsk Thermography Allerede inderfor 24 timer kommer svar fra Thermologen i USA.

CHEST :
“Hypothermic asymmetry is noted along the left chest and may relate to some degree of current underlying cardiac dysfunction. Further risk stratification is recommended in the presence of suggestive symptoms or positive risk factors.”” Som sagt havde jeg ingen symptomer og tog det helt roligt da jeg gik op til egen læge som henviste til en CT scanning af hjertet, og jeg må nok sige at svaret kom helt bag på mig.

”CT scanning af hjertet viser 2711 2012-12- en del forkalkning i venstre kransåre og noget mere end svarende til gennemsnittet af min alder” Envidere kan forsnævning i kransårerne ikke udelukkes henvises til krans åre undersøgelse KAG. Aalbog sygehus syd.

Jeg er selvfølgelig dybt taknemmelig for at jeg blev overtalt og derved blev advaret i tide og nu følge hospitalets anbefalinger med kost motion osv. Grundet min historie kan jeg selvfølgelig kun opfordre andre til denne Full Body Scan med Thermo ,og jeg kan forstå at mit tilfælde ikke er enestående, da flere mænd i min alder og endda ned i 50 års aldereren har haft gavn af Medicinsk Thermography.

Revisor
Finn Kronborg
Aalborg

 

Thermografi reddede min mor fra blodprop i hjertet..

Min mor blev diagnosticeret med brystkræft i 2012 – hun fik både kemo og stråling. Efter hendes forløb fik hun pludselig ondt i brystbenet- vi blev bange for at hun havde metastaser. Vi fik tid til scanning men ventetiden var lang. Jeg fik hende imellemtiden overtalt til at få en thermografi. Vi fik hurtigt en tid hos Body and Breastcare og samme dag 5 timer efter fik vi svar. Der var intet unormalt ifht. hendes brystben- men i stedet viste billedet at hun manglede noget blodforsyning omkring hjertet. Hun havde i tiden efter kemo følt sig træt og lettere forpustet og tænkte det var grundet kemoen. Dog gik hun til lægen og fik en henvisning til en ultralyd som viste en stor aflejring som når som helst kunne rive sig løs og skabe en blodprop. Hun blev hurtigt sendt til en ballonudvidelse og straks efter mærkede hun hvordan hun bedre kunne trække vejret igen..

Såfremt min mor ikke havde fået taget denne thermografi og fået indikation til at få undersøgt hjertet nærmere var hun blevet ramt af denne bloprop.

Min mor og jeg giver Body and Breastcare de varmeste anbefalinger- dette er så effektiv en metode til at nå at fange sygdomme i tide.

Eva Nielsen
København