BRYSTSCREENING RETNINGSLINJE:

En månedlig brystselvundersøgelse, en årlig fysisk undersøgelse af brysterne af en sundhedsperson og periodisk evaluering ved andre objektive tests anbefales til et omfattende brystscreeningsprogram.

knuder og eventuelle ændringer bør evalueres klinisk hurtigt, uanset termiske fund.

Brysttermografi bør ikke erstatte standard  test såsom mammografi, ultralyd og kliniske

undersøgelse, når det er angivet, men kan være et værdifuldt supplement til evalueringen af brystsundhed.

Termografien repræsenterer kun brystfysiologi, og som sådan er ikke en erstatning for mammografi eller andre konventionelle billeddannelsesmetoder med foreskrevne intervaller eller som klinisk indiceret.

MEDICINSK THERMOGRAPHY SCANNING

EKSEMPEL

Bryst termografi skal ses som et supplement til eksisterende undersøgelser og ikke et alternativ til mammografi/ultralyd

De fysiologiske forandringer i brystet kan være forårsaget af godartede fybrocystiske ændringer, herunder hormonelle forandringer, østrogen dominans, infektion eller anden vasculær sygdom.

Baseline ved en brystscanning fordeles over 2 scanninger med en 3 måneders interval, da ovennævnte forandringer kan indvirke på en korrekt analyse.

Diverse sygdomme i brystet kan ikke udelukkes før en Baseline er etableret. Først her kan Thermologen danne sig et klart billede af enkelte kvindes vævsmønster, som kun vil ændre sig ved sygdomsudvikling i brystet.

Body & Breastcare
Engholmvej 4 - 3100 Hornbæk
Book: 2077 3666
© 2022 - CVR: 2741 0618 - email: info@bodyandbreastcare.dk

© Copyright – All rights reserved.

Til top