OM BODY & BREASTCARE
DANMARKS FØRSTE KLINIK MED KLINISK THERMOGRAFI

Susanne Lodahl, indehaver af Body & Breastcare, har gennem mange år interesseret sig for forebyggelse af sygdomme, og har i perioden 1988-2008, en gang om året fået en ultralydsscanning af hele kroppen. 

Inflammation er involveret i de fleste sygdomme, og kan bevirke en ændret blodgennemstrømning. Denne inflammation visualiseres med Klinisk Thermografi.

Klinisk Thermografi er i modsætning til ultralyd en fysiologisk status af kroppen og de kan derfor ikke sammenlignes. 

o

Min personlige scanning gav mig en overraskende mængde af information. Da jeg ingen symptomer havde, og mine løbende ultralydsscanninger var uforandrede, var jeg derfor optimistisk på svaret af min thermografi scanning.

Inflammationer i mundhulen, tandkødsbetændelse, kronisk bihule betændelse, inflammation i opad-, tvær- og nedadgående tyktarm, ledskader i ryggen med begyndende diskusprolaps som var skyld i mit skæve bækken, mild gigt i skulder, albuer, hænder og knæ, diverse muskel overbelastninger i nakke og øvre ryg, dårlig blodcirkulation i hænder og fødder, åreknuder i ben samt tegn på autoimmun sygdom.

Jeg ændrede livsstil på flere områder, så mit “usynlige” helbred i det mindste ikke blev forværret, og blev meget overrasket over at se tydelige forbedringer i de efterfølgende scanninger.

Inflammationen i mundhulen og tandkødsbetændelse er løst. Kronisk bihulebetændelse er forbedret, inflammationen i tyktarmen er stressrelateret, diskusprolabs er undgået, bækken er rettet, muskeloverbelastninger er løst, dårlig blodcirkulation er løst og autoimmun sygdom er løst.

Klinisk Thermografi gav mig en mulighed for, på et tidligt tidspunkt, at forebygge eventuelle sygdomme, inden de udvikler sig yderligere, og med dette udgangspunkt blev jeg i 2011 uddannet som medicinsk thermograf i Holland og USA.

I min etablering har det været vigtigt at få samarbejde med certificerede thermologer som anvender FDA godkendt udstyr.

Det er hovedsagelig kvinder der får foretaget denne type scanning; men øget fokus på ”Mens Health” bevirker, at flere og flere mænd nu også henvender sig.

Certificeret medicinsk thermograf i Body & Breastcare:

Susanne Lodahl
CCT DITI (Digital Infrared Thermography Imaging)
Hilversum Holland 27. marts 2011
ACCT (American College of Clinical Thermology)
Forth Myers Florida 26. september 2011

o

Certified LPG behandler
(Tissular Theraphy, Lipomassage, Lift 6, lymfedrænage
CCT Sophia Antipolis, Frankrig, November 2003, Oktober 2005, Oktober 2006, September 2008

Body & Breastcare
Engholmvej 4 - 3100 Hornbæk
Book: 2077 3666
© 2022 - CVR: 2741 0618 - email: info@bodyandbreastcare.dk

© Copyright – All rights reserved.

Til top