Meld dig ind i facebook gruppen

Termografi scan Body&Breastcare

Til dig som vil forebygge de fysiologiske ubalancer i kroppen – herunder inflammation mm -der på sigt vil give udslag i diverse sygdomme.
Gennem snart 13 år har vi tilbudt denne simple scanning til mænd-kvinder, børn over 14 år- en helkrops scanning vil indikere hvor i kroppen der skal sættes ind – så man tidlig kan komme til rette behandling.
Blandt andet kan indikeres forkalkninger- prostata-blære -livmoder -æggestokke -leds forstyrrelser – nerve – muskler – fødevare intolerance – mavesyre (for meget/for lidt) – kredsløb – autoimmune lidelser- tænder/tandrødder – stofskifte/hormon – bryst sygdomme – skævheder i skelettet (som på sigt vil give slidgigt i ryg, hofter, knæ) og meget andet.
Ved at måle temperaturen fra top til tå, vil ovennævnte kunne indikeres– i en termografisk billedserie på ca. 24 billeder – sammen med en journal til lægen der bliver sendt krypteret online til MD doctors i USA(Kun læger med licens er berettigede til at fortolke termiske billeder).
Indenfor 24-48 timer kommer rapporten retur med lægens videre anbefalinger – derefter gennemgang af rapport med den kliniske termograf – og fremsendt via krypteret mail(GDPR) og den originale rapport med billeder med den pågældende læges signatur – samt en dansk oversættelse.
NB dette er en indikation – ikke diagnose. Læge eller andet sundhedspersonale kan kontakte den pågældende læge for yderligere spørgsmål.
I gruppen vil der løbende blive lagt nye eksempler på hvad denne scanning kan finde – håber du er nysgerrig og vil vide mere.

Billedet viser nogle af de symptomer som kan identificeres med en Termografisk scanning.

Nedenunder ses cases fra klinikken – der vil løbende blive lagt nye ind
Ring og hør hvad termografi scan kan hjælpe dig med

CASES FRA KLINIKKEN

CASE 1

KNUDE I BRYSTET
67-årig kvinde får ved en rutinemæssig mammografi konstateret en knude i højre bryst 1,3 mm

– 7 biopsier henholdsvis i bryst og armhule foretages Kvinden havde 3 måneder tidligere fået foretaget en thermografi som viste “ lav risiko” i begge bryster- og var derfor temmelig chokeret

  • Så kom der endelig svar på biopsien
  • “Godartet “ knuden var en fedtknude
  • Thermografi et godt supplement

CASE 2

RODSPIDSBETÆNDELSE

Kvinde henvender sig for en Thermografisk vurdering, da hun gennem længere tid har haft hævede led og forhøjet infektionstal.
Hun har tidligere været hos tandlægen som gennemgår hele munden og finder rodspidsbetændelse i venstre overmund ellers intet unormalt. Da infektionstal og led stadig er et problem, får hun en fullbody scan, for at se hvad denne kan indikere.
Intet unormalt ved led; men derimod inflammation i højre hjørne af munden samt inflammation i begge halspulsårer. Insisterende får hun taget en ny røntgen, som afslører rodspidsbetændelse i højre side af en kindtand.
Efter behandling er smerte i leddene formindsket og infektionstallene på vej ned.
Igen et tydeligt bevis på hvad medicinsk Thermografi kan afsløre.
Læs mere om Thermografi på www.bodyandbreastcare.dk

CASE 3

FORKALKNING I VENSTRE KRANSPULSÅRE

60- årig mand uden symptomer får en Thermografisk scanning.
Bemærk den blå farve i venstre side af brystkassen, som ifølge Thermografisk protokol bevidner, om nedsat blodcirkulation i området.
En Scanning på Aalborg sygehus diagnosticerer en forkalkning i venstre kranspulsåre.
Her er et tydeligt bevis for, at Thermografi, i dette tilfælde, kan afsløre sygdomme, før der opstår symptomer, så den rette behandling kan iværksættes.

CASE 4

BRYSTCANCER

En kvinde henvender sig til BODY & BREASTCARE for at få en Thermografisk vurdering, idet hun for 3 måneder siden fik fjernet en cancer knude i venstre bryst samt lymfer i armhulen.
Kvinden modtager ikke nogen form for behandling.
Thermografi lægens svar på hendes første brystscanning er, at temperatur og vaskulære mønstre giver mistanke om, at der stadig er cancer i det venstre bryst, ca. 3 måneder efter får hun dette bekræftet ved biopsi.
Disse 3 billeder viser udviklingen over 1 år – som desværre var meget aggressiv.

CASE 5

CANCER I SKJOLDBRUSKKIRTLEN

En 23-årig mand henvender sig for at få en Thermografisk vurdering(som et supplement), idet han igennem nogle måneder har haft hævede lymfekirtler på højre side af halsen.
På billedet ses tydeligt den gule farve, som indikerer forhøjet temperatur, på hans højre side af halsen samt inflammation i den højre halspulsåre, som tyder på forhøjet infektionstal.
Thermografilægen finder mistanke om vaskulære(forøget blodgennemstrømning) forhold i den højre skjoldbruskkirtel lap, som kan relateres til cancer.
Efterfølgende fjernes hele skjoldbruskkirtlen, og der konstateres cancer i den højre side.

CASE 6

ANKYLOSERENDE SPONDYLITIS/ RYGSØJLE-GIGT

Denne unge mand henvender sig til Body & Breastcare, for at få en thermografisk vurdering.
Diverse undersøgelser finder ikke årsagen til hans langvarige smerter i ryg, hofte og knæ, og han har derfor levet med smertestillende medicin dagligt. Blot en enkel scanning med thermography, fullbody, af 15 minutters varighed, kunne vi indenfor 24 time ringe svaret, ”mistanke om rygsøjle-gigt /Ankyloserende spondylitis”.
Med hjælp fra denne scanning, fandt man hurtigt frem til diagnosen, så den rette behandling kunne komme i gang, og han har endelig fået styr på sine smerter. Ligeså afsløres der inflammation i spiserør, mavesæk samt reflux, grundet for meget syreholdigt kost.
Han gik i gang med antiinflammatorisk kost, og problemet er løst

Rapport eksempel

56-årig kvinde

Dansk oversættelse

Body & Breastcare
Engholmvej 4 - 3100 Hornbæk
Book: 2077 3666
© 2022 - CVR: 2741 0618 - email: info@bodyandbreastcare.dk

© Copyright – All rights reserved.

Til top