KLINISK THERMOGRAFI ER EN ANALYSE AF HUDENS
OVERFLADE – TEMPERATUR

Thermografi er infrarødt billede dannelse. FullBody Thermography er baseret på en omhyggelig analyse af hudens overflade temperatur , som er en afspejling af den normale og unormale menneskelige fysiologi. Hudens temperatur “sladrer” ganske enkel hvis der sker forandringer i det underliggende væv. Det ultra-sensitive infrarøde kamera og de termiske data, danner et billede, der bliver vurderet for tegn på mulig sygdom eller skade.

Omfattende forskning og undersøgelse foretaget af medicinsk uddannelsesinstitutioner, såsom Johns Hopkins University Medical School, har etableret normale værdier for distribution af varme i hver region af kroppen. Variation fra disse normale værdier måles og sammenholdes for at indkredse eventuelle skader eller sygdomme,det kan sammelignes med den måde en blod eller urin laboratorieundersøgelse fortolkes på.

o

Over tredive års klinisk brug og mere end 800 peer-reviewed undersøgelser i den medicinske litteratur, har etableret Klinisk Thermografi, som en sikker og effektiv måde, at undersøge den menneskelige krop. Undersøgelsen er helt non-invasiv, og kræver ikke brug af stråling eller andre skadelige elementer.

Klinisk Thermografi er en fysiologisk scanning og ikke en anatomisk scanning som vi kender fra mammografi og ultralyd, derfor kan disse undersøgelser ikke sammenlignes.

Body & Breastcare
Engholmvej 4 - 3100 Hornbæk
Book: 2077 3666
© 2022 - CVR: 2741 0618 - email: info@bodyandbreastcare.dk

© Copyright – All rights reserved.

Til top